Mooie zomeravonden voor de boeg

Een prachtige vuurtafel voor buiten creëert een geweldige en warme sfeer in uw tuin. Bij een vuurtafel is in het midden van de tafel een vlak gemaakt waarop het vuur kan branden. Op deze manier kun je na een gezellige zomerdag nog even nagenieten met vrienden en/of familie van een heerlijke avond.

Kiezen van een vuurtafel

Er zijn natuurlijke vele mogelijkheden bij het kiezen van een vuurtafel. Allereerst, het gebruik van de vuurtafel gaat op gas. Verder kun je voor het materiaal van de tafel bijvoorbeeld kiezen voor steigerhout. Je kan hierbij kiezen voor oud of juist nieuw steigerhout. Voor het vuur kun je kiezen om er een glas omheen te laten zetten of juist niet. Ook voor de kleur van de tafel of juist de hoogte van de tafel kun je alle kanten op. Wil je juist een lage salontafel of een lekkere statafel? De keus is aan jou.

Wijnkoeler

Als je een vuurtafel heb is het ook mogelijk om de brander te laten vervangen door een wijnkoeler. Op deze manier kun je gewoon lekker blijven zitten en evengoed genieten van een koud drankje en/of frisdrank.
Zo te zien zijn er vele opties mogelijk en is er dus altijd wel een juiste vuurtafel te vinden die bij je past. Wil je een nieuwe vuurtafel kopen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met vivenciavuur.com. Hier hebben ze dan allerlei soorten voor, die passen bij uw tuin. Hier kan je dan genieten van de mooie zomeravonden die voor u staan te wachten. Je kan dan heerlijk genieten.

Bericht auteur: admin