Anti – inbraak

Op het nieuws lezen we dat het aantal inbraken tegenwoordig afneemt. Maar waar komt dit nu door? Wie het nieuws wat zorgvuldiger leest, weet dat dat niet komt omdat inbrekers je huis niet meer in de gaten houden, maar omdat steeds meer mensen een professioneler deurslot aan hun voordeur hebben laten bevestigen. Waar het nieuws enkele jaren geleden aangaf dat het aantal inbraken vooral in de zomermaanden enorm toenam, zien we nu een afname. Steeds meer mensen hebben bekenden meegemaakt die hun dierbare en dure goed zijn kwijtgeraakt aan een stel brutale inbrekers. Ook hebben ze de ellende en regel-rompslomp gezien die erbij komt kijken. En de daders? Eigenlijk worden ze meestal niet gepakt.

 

Het heft in eigen handen nemen

 

Het aantal succesvolle inbraken neemt dus niet af omdat er steeds minder inbrekers zijn, maar steeds meer mensen die verstandig zijn geworden door een goed deurslot te laten plaatsen op hun voordeur. De meeste mensen die een slot op hun deur hebben denken meestal dat ze wel dat ze voldoende zijn beveiligd. Maar een beetje deskundig advies laat al gauw zien dat de meeste inbrekers binnen een mum van tijd bij jou in de huiskamer kunnen staan.

 

Advies

 

Op het internet, bijvoorbeeld via ijzerwarenwinkel.org is er informatie te vinden over hoe je je voordeur het beste kunt beveiligen met een deurslot. Het deurslot moet aan eisen voldoen. Op deze website kun je onder meer zien welke verschillende deursloten er bestaan en welke voor jouw huis het meest geschikt is. Ben je in het bezit van een recreatiewoning dan ben je hier natuurlijk niet altijd. Het beveiligen van een tweede huis is dus extra belangrijk gezien dat je woning vermoedelijk meerdere keren per jaar voor langere tijd leeg staat.

Heel veel succes en plezier bij het vinden van het juiste deurslot.

Bericht auteur: admin