Zelf een kinderkamer inrichten

Is de kamer van jouw kleine spruit toe aan vernieuwing? Geen probleem! Kinderkamers zijn erg makkelijk in te richten. Je kunt spelen met verschillende kleuren, vormen, materialen en meer. Hoe en wat? Dat lees je hieronder!

Zachte kleuren

Als je aan kinderkamers denkt, dan denk je aan zachte, aartse en lieve kleurtjes. Denk hierbij aan babyblauw, lichtroze, mint, lichtgeel, beige en andere leuke kleurtjes. Probeer veel te combineren en vooral creatief te zijn. Mocht je aan meubels denken, dan ben je met witte meubels altijd safe. Ben je toch meer van de stoere, donkere kleurtjes? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor donkergroen, donkerblauw, okergeel, bordeaux en bruin. Houd er wel rekening mee dat je niet gebruik maakt van teveel donkere kleuren.

Themakamer

Wil jij een specifieke thema naar voren brengen? Dan kan je kiezen voor een themakamer. Je hebt vast wel de wolken, eenhoorn, en cars themakamer voorbij zien komen. Is jouw kleine gek op auto’s? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een themakamer gebasseerd op Cars. Heb je een échte meisjes-meisje in huis? Dan is het leuk om bijvoorbeeld te kiezen voor een themakamer gebasseerd op prinsessen. Je kunt in principe van alles verzinnen!

Kinderkamer inrichten doe je zo

Leuke printjes en vormen

We willen natuurlijk geen saaie en eentonige kinderkamer. Kies daarom voor leuke printjes en vormen! Denk hierbij aan bloemenprints, geometrische vormen, sterretjes, stippels, hartjes en nog veel meer!

Beestenboel

Welk kind is nu niet dol op dieren? Daarom is het erg leuk om gebruik te maken van diverse knuffels, poppen, beeldjes en stickers. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een themakamer gebasseerd op de jungle? Dan kan je de kinderkamer nóg leuker maken met knuffels en beeldjes van olifanten, leeuwen, aapjes, zebra’s en meer! Toch gekozen voor een prinsessenkamer? Dan is het erg leuk om te kiezen voor konijntjes, eenhoorns, vlinders, katten, en nog meer schattig knuffels!

Afhankelijk van de wensen van jouw kleine spruit, kan jij helemaal losgaan wat betreft kleuren, vormen, thema’s en meubels! You can do this!

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.