Een moderne look met roljaloezieën

Er zijn verschillende raamdecoraties waar mensen voor kunnen kiezen. Een van de meest bekende en populaire soorten raamdecoraties zijn rolgordijnen. Daarnaast zijn ook jaloezieën erg in trek. Dit heeft voornamelijk te maken met het gebruiksgemak van de beide soorten gordijnen. Maar wat nou als je deze twee type gordijnen met elkaar zou combineren? Wat je dan krijgt zijn roljaloezieën. Deze handige raamdecoratie is echt iets van nu. Het is een combinatie van twee fantastische soorten raamdecoraties en daarnaast kun je profiteren van de handigheden van beide types.

Neem bijvoorbeeld rolgordijnen. Deze gordijnen zijn makkelijk te bevestigen aan een raam en daarnaast laat het veel licht door. Als je echt wilt genieten van privacy en het daglicht volledig af wilt sluiten (bijvoorbeeld in de slaapkamer) dan kun je het gordijn helemaal naar beneden rollen. Jaloezieën werken net zo, behalve dan dat je te maken hebt met banen die naast elkaar zijn geplaatst. Door aan de koorden te trekken, kun je bepalen hoeveel licht je naar binnen wilt laten stralen of in hoeverre je de privacy wilt waarborgen. Doordat dit heel makkelijk te regelen is, zijn er ook veel mensen die kiezen voor jaloezieën.

raamdecoratie
Vind de perfecte rolgordijnen

De roljaloezieën van Ilumio op maat

Bij Ilumio.nl vind je tal van roljaloezieën op maat. Dit wil zeggen dat de jaloezieën goed passen bij jouw ramen en de bijbehorende formaten. Wanneer je doorgaans op zoek gaan naar gordijnen of andere raamdecoraties, heb je vaak te maken met standaardmaten. Het is vrij lastig om deze goed te laten passen bij de formaten van je ramen. Daarom is Ilumio een echte expert op het gebied van raamdecoraties. De roljaloezieën passen goed bij je ramen, omdat deze geheel op maat voor je worden gemaakt. Zo geef je het interieur de uitstraling die je graag zou willen.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.