Waarom fotolijsten kopen?

We fotograferen steeds vaker en steeds meer. Je hebt immers je telefoon met camera altijd bij de hand. De camera’s op smartphones worden steeds beter en beter. Een foto met je telefoon is dan ook vaak niet te onderscheiden van een foto met je digitale camera. We vereeuwigen dan ook alles. De eerste lach van je kleintje, het uitstapje naar het museum of een selfie waarop je je nieuwe kleren toont. Met deze foto’s wordt vaak niets bijzonders gedaan. We slaan ze op om later nog eens te nekijken, maar foto’s afdrukken gebeurt steeds minder vaak. Zonde eigenlijk, want soms zit er een foto tussen die eigenlijk echt wel wat meer aandacht verdient. Voor die foto’s is het dan ook aan te raden ze af te drukken en er een lijstje omheen te plaatsen. Fotolijsten kopen is dan ook helemaal geen slecht idee.

Fotolijsten in veel verschillende soorten

Fotolijsten zijn te koop in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Zo kun je mooie rustieke lijsten kopen van hout, moderne zwarte lijsten of klassieke gouden lijstjes met veel verschillende tierelantijntjes. Naar welke fotolijst jouw voorkeur ook uitgaat, ze zijn allemaal te koop in verschillende afmetingen. Wil jij je foto uitvergroten en deze als wanddecoratie laten dienen of zoek je juist een klein fotolijstje voor in de kast? De afmetingen variëren van 9×13 cm tot 70×100 cm of van 13×13 cm tot 70×70 cm. Daarnaast zijn er adressen waar je de fotolijsten op maat kunt laten maken. Je geeft dan de afmetingen van jouw keuze door en de fotolijst wordt door de ambachtelijke lijstenmaker op maat voor jou geproduceerd.

fotolijsten
Fotolijsten kopen om je foto’s in te plaatsen

Meerdere foto’s in één lijst

Misschien heb je meerdere foto’s die een mooi plekje verdienen aan de muur. In dat geval kun je ook kiezen voor een fotocollage. Je kunt zelf aan de slag met een computerprogramma om een leuke collage te maken en deze af te laten drukken. Of je laat meerdere foto’s afdrukken en gaat handmatig aan de slag met de foto’s in een grote lijst. Maar een andere mogelijkheid is een fotocollagelijst aanschaffen. In deze fotolijst kun je meerdere foto’s plaatsen en vormt de lijst één geheel. Leuk als je bijvoorbeeld foto’s van een bepaald thema hebt, een leuke vakantie, je kinderen of je familie.

Waar koop je geschikte fotolijsten

Fotolijsten kun je kopen in verschillende winkels. Daar heb je voldoende keuze en kun je de lijsten ook even voelen. Op zoek naar een ruimer aanbod of gewoon geen zin om naar de winkel te gaan, dan kun je uiteraard ook online lijsten bestellen. Hier vind je een uitgebreid aanbod, geldt vaak ‘niet goed, geld terug’ en heb je jouw bestelling snel in huis. Lekker makkelijk!

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.