Ongeremd inrichten?

Om de zoveel tijd zijn jouw woonkamer en terras toe aan iets nieuws. Gelukkig weet ons brede assortiment aan iedere eigenzinnige visie een comfortabele mouw te passen!

En dat geldt zelfs voor zienswijzen die zo uniek zijn als die van jou. Jij hebt vast hele specifieke gedachten wanneer het gaat om vormen, kleuren, materialen en andere aspecten die je aan je meubilair kunt verbinden. Daarom gaat Tiqqel met jou graag de uitdaging aan om van jouw stulpje een ruimte te maken die de belangrijkste – zo niet alle – facetten van jouw persoonlijkheid blootlegt!

Terras

Waarom zou je alleen je woonkamer onder handen nemen als je ook je terras een flinke opknapbeurt kunt geven? Misschien ben je op je tuinmeubilair uitgekeken of ben je op zoek naar tafels, stoelen en banken die een uitstraling hebben die meer met de directe omgeving waarin ze staan overeenkomen. Nou, in dat geval ben je bij Tiqqel volledig aan het juiste adres! Jouw droomterras kan namelijk eenvoudig gerealiseerd worden. Kies meubels die je terras laten stralen of pas je terras aan op je nieuwe meubilair.

inrichten
Ongeremd inrichten

Woonkamer

Naast jouw eigen aanwezigheid moeten gasten ook aan je interieur kunnen merken met wat voor iemand ze te maken hebben, zodat ze zich direct thuis voelen. Dat is dankzij Tiqqels ruime mogelijkheden op het gebied van eigenzinnig meubilair geen enkel probleem! Met merken als Lesli Living, Tenzo en Woodman kies je eenvoudig voor stoelen, tafels en andere comfortabele meubelen die je woonruimte helemaal aanpassen naar jouw wensen en standaarden. Bekijk ons brede aanbod en maak je keuze(s)!

Verbouwen?

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een complete verbouwing! Belangrijke aspecten bij het verbouwen van bijvoorbeeld je huis zijn geduld en geld. Deze onderdelen worden vaak erg onderschat! Met behulp van onze tips en tricks zorg je ervoor dat je verbouwing vlekkeloos verloopt. Behoud het overzicht tijdens een renovatie of verbouwing met deze tips!

Vaak loopt niet alles naar verwachting tijdens een verbouwing. Zo kan het zijn dat er achter een muur of tussen het plafond een onverwachte leiding ligt. Deze onverwachte dingen zijn onmogelijk op te vangen. Daarom is het verstandig om jezelf op zoveel mogelijk dingen voor te bereiden en vooral jezelf erg soepel opstellen. Bedenk bijvoorbeeld voor jezelf of je tijdelijk verandert van woonplek, of dat je alles in huis haalt om de verbouwing te overleven.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.