Kapstok onder de trap maken

Wil je een kapstok in je woning plaatsen en wil je deze zelf maken? Waarom zou je dit doen? En waar zou je deze dan plaatsen? Een van de mogelijkheden is om de kapstok onder de trap te maken. Maar waarom zou je hiervoor kiezen? Lees hieronder daarover meer.

Jas ophangen aan kapstok
Je hangt je jas eenvoudig aan een kapstok onder de trap

Waarom een kapstok onder de trap maken?

  • Kiezen om zelf een kapstok maken, waarom? Hierdoor heb je dan het voordeel dat je hierdoor heel wat minder moet betalen, want je beslist zelf wat je materialen zijn. Bovendien kan je zelf kiezen hoe je deze maakt en afwerkt. Hierdoor heb je het voordeel dat je het volledig kan aanpassen aan je eigen smaak en dat je het kan aanpassen aan de rest van je interieur.
  • Waarom kiezen voor een kapstok onder de trap? Waarom net daar? Wanneer je immers niet zoveel plaats hebt in je woning, dan moet je goed nadenken hoe je alles plaatst, want je moet efficiënt omgaan met de plaats in je woning. Wanneer je dit niet doet, kan een ruimte er vlug nogal druk uitzien en dit heeft dan als risico dat je ruimte er nog kleiner kan uitzien dan ze al is. Om ze er ruimer te laten uitzien, moet je het dus niet te druk maken. De ruimte onder de trap kan je meestal niet gebruiken. Althans, dit denk je. Deze ruimte kan je wel nog handig gebruiken! Deze ruimte kan je immers gebruiken om er een kapstok te plaatsen. Zo verspil je zeker geen bruikbare ruimte.
  • Bovendien is een kapstok altijd handig voor in je woning. Eigenlijk heb je dit altijd nodig, want je wilt toch je kleding kunnen ophangen?
  • Een andere reden om je kapstok onder de trap zelf te maken, is dan weer dat je er meer voldoening uithaalt wanneer je deze ziet, want dit heb jij immers zelf gemaakt!

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.