De mogelijkheden van ladeblokken

Een ladeblok is een ladekastje dat meestal onder je bureau zit, op die manier kan je makkelijk je kantoorspullen bewaren. Je kan er zelfs hangmappen in plaatsen, zodat je makkelijk door documenten kan spitten. Als je wilt dat je documenten veilig zijn, dan kan je ervoor kiezen dat er een slot op zit. Je zou dan ook het beste voor een metalen ladeblok moeten kiezen, omdat die minder snel opengebroken kunnen worden en ook nog vuurbestendig zijn.

Ladeblokken met wieltjes

Een ladeblok heeft ook kleine wieltjes, op deze manier kan je ze makkelijk verplaatsen. Je kantoortafel ziet er ook compleet uit met een ladeblok, op die manier kom je ook veel professioneler over bij mensen. Bij een ladeblok op wieltjes kan je kiezen voor een boven lade die veel smaller is, hier kun je jouw schrijfmiddelen in opslaan of sleutels. De bovenste lade kan ook bijna altijd op slot, zo heb je toch wat meer privacy onder je collega’s.

Naast hangmappen kan je gebruik maken van een ladeverdeler, dit is een set die je kan gebruiken om zo je spullen beter te ordenen.

ladeblok
De mogelijkheden van een ladeblok

Mobiele opslag

Je kiest ook vaak voor een ladeblok, als je op zoek bent naar een mobiele opslag. Mocht je vaker van plaats veranderen op kantoor, dan is een ladeblok de perfecte oplossing voor je kantoorspullen. Op die manier heb je altijd één plaats waar je kantoorspullen zijn en zal dit je meer rust geven in je hoofd. Ladeblokken lijken op zich klein, maar je zal jezelf verbazen hoeveel spullen er in kwijt kunnen. Als je ladeblok op slot is, dan is het veilig tegen licht, stof en vocht. Dat kan handig zijn als je omgaat met het verwerken van archief, je wilt dan niet dat het beschadigd raakt.

Ladeblokken van hout, metaal of plastic

Er zijn veel designs waar je uit kan kiezen bij een ladeblok, denk bijvoorbeeld aan metaal die in elke kleur gelakt kan worden, je kan ook gaan voor een ladeblok gemaakt van hout, ook deze kan je in verschillende kleuren aanschaffen. Je hebt zelfs ladeblokken die van plastic zijn gemaakt, ga dan wel voor hardere plastic met een robuustere uitstraling. Op die manier kan je een ladeblok kiezen die volledig aansluit op je bureautafel. Je kan zelfs met kleuren spelen om zo tot een mooi resultaat te komen.

Hogere ladeblokken

Een ladeblok hoeft niet altijd onder je bureau geschoven te worden, je kan ook hogere ladeblokken aanschaffen. De hogere ladeblokken staan mooi in een hoek en er kunnen veel meer spullen in worden opgeslagen.

 

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.