De gietvloer: ideaal in elke ruimte in huis

De gietvloer is in opkomst en dat is niet voor niets. Wist je namelijk dat deze vloer in vrijwel iedere ruimte in huis verschillende voordelen biedt? Op die manier hoef je je niet bezig te houden met verschillende keuzes en materialen. De keuze is gemaakt! Benieuwd waarom? In dit artikel leggen we de voordelen voor iedere ruimte uit.

De gietvloer in de woonkamer en keuken

Het is gebruikelijk om bouwmaterialen van extreem hoge kwaliteit te eisen, vooral in de woonkamer en de keuken. Een gietvloer is ontworpen om aan dergelijke eisen te voldoen. Het voordeel van de vloer, gegoten in overeenstemming met moderne technologie, is dat het verwarmingsbuizen volledig omhult, wat een uitstekende thermische distributie garandeert, waardoor energie wordt bespaard.

Daarnaast zijn deze vloeren betaalbaar en in verschillende kleuren verkrijgbaar om te passen bij de inrichting van ieder huishouden. Het is bovendien slijtvast en bestand tegen veel verkeer in de woonkamer. Doordat de vloer makkelijk te reinigen is, is deze ook zeer geschikt voor in de keuken.

Kiezen voor een gietvloer
De keuze voor een gietvloer, zorgt ervoor dat je een industriële uitstraling van de kamer krijgt.

De gietvloer in de kinderkamer

Als je kinderen hebt, is het kiezen van een duurzame, kindvriendelijke vloer altijd van belang, zeker in de kinderkamer. Een pakje sap is zo gemorst wat kan resulteren in een vlek op de vloer, maar met een gietvloer zijn de schoonmaakwerkzaamheden eenvoudiger. Reinigen is zo gebeurd en je zult niets meer terug zien van de vlek. Bovendien kun je een vloer kiezen in de favoriete kleur van je kind. Gietvloeren zijn daarnaast ook nog eens relatief zacht. Een valpartij zal dus minder snel tot blauwe plekken leiden. Dit type vloer is dus niet alleen makkelijk en aantrekkelijk, maar ook nog eens veiliger.

De gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is de perfecte vloer voor de badkamer. Het is naadloos en vloeistofdicht, waardoor je rustig en ontspannen kunt douchen zonder je zorgen te maken over de vloer. Een gietvloer geeft je badkamer bovendien een moderne uitstraling. Daarnaast is het prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Met oneindig veel kleurencombinaties die beschikbaar zijn, past de gietvloer perfect bij elk badkamerinterieur. De badkamer speelt een steeds prominentere rol bij het maken van een gegoten vloer als een aangename, strakke toevoeging voor deze ruimte. Deze vloer is zeer gemakkelijk te onderhouden en is makkelijk te reinigen wat wel zo fijn is in een badkamer. Ja, een gietvloer verbetert je leefruimte en geeft je huis een warm gevoel. Het is geschikt voor elke kamer; in de keuken, maar ook in de badkamer, de woonkamer of de kinderkamer.

Twijfel je nog of wil je toch meer informatie? Neem dan eens contact op met Van Hollandse Bodem. Zij adviseren op het hoogste niveau én weten voor iedereen een geschikte gietvloer te creëeren.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.