Bert Plantagie meubels: een begrip in de design wereld

De combinatie van Nederlandse degelijkheid met een internationaal allure; dat zijn de Bert Plantagie meubels. Deze meubels worden in Nederland ontworpen en hebben een tijdloos en uiteraard ook stijlvol uiterlijk. Bert Plantagie meubels ontwerpt een verscheidenheid aan meubelstukken en accessoires, zoals banken, fauteuils, stoelen, tafels, kleden en krukken. Deze zijn allen bijzonder, maar ook goed te combineren voor een uniek en blikvangend interieur. Bert Plantagie ontwerpt alles wat je nodig hebt voor woon- en eetkamer en de meubels zijn gemakkelijk te herkennen door de combinatie van eenvoud, natuurlijke materialen en een tijdloze uitstraling.

Bert Plantagie meubels uit Nederland

De Bert Plantagie meubels worden ontworpen door een team van Nederlandse designers. Zij werken nauw samen en ontwerpen comfortabele- en hoogwaardige meubelen in een verscheidenheid aan stijlen. Denk dan aan stoere-, trendy-, strakke-, robuuste- en frisse uitvoeringen van meubelstukken waarin een verschillende houtsoorten worden gecombineerd met allerlei andere materialen. Het resultaat is een indrukwekkende en unieke collectie waarvan duidelijk is dat deze met liefde en vakmanschap is ontworpen en samengesteld. En omdat er alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt gaan de meubels lang mee, blijven ze lang goed en heb je er dus heel lang plezier van. 

In Nederland koop je Bert Plantagie meubels via DeRuijtermeubel.nl!

Stel je meubelen zelf samen

Een ander groot voordeel van de Bert Plantagie meubels is dat je ze zelf aan kunt kleden zoals je wilt. Het design komt van de ontwerpers, maar de invulling geef jij. Je kunt de stoelen bijvoorbeeld laten bekleden in wel 60 verschillende soorten en kleuren stof en 48 kleuren leer. Tegelijkertijd heb je inspraak op de onderstellen, de opstellingen van de banken, de arm- en rughoogten, de combinatie van materialen en kleuren en een aantal stiknaden. Je stelt je eigen unieke meubelstuk samen met het Bert Plantagie design, wat in jouw interieur voor een echte blikvanger zal zorgen.

bert plantagie meubels
Alles over Bert Plantagie meubels

Ook snel leverbaar

Als je je eigen Bert Plantagie meubels samenstelt, dan zal je hier logischerwijs even op moeten wachten. Dat komt doordat jouw meubels speciaal voor je moeten worden samengesteld en daar gaat tijd in zitten. Om jou ook snel van schitterende Bert Plantagie meubels te kunnen voorzien is er het BPquick programma gelanceerd. De meest populaire eetkamer tafels en –stoelen die hiervoor zijn geselecteerd kunnen sneller worden geleverd. Ze bestaan uit neutrale zwarte en grijze kleuren en zijn dus perfect met elkaar te combineren. Door voor de BPquick meubelen te gaan heb je dus snel een nieuwe Bert Plantagie eethoek in huis.

Bert Plantagie meubels voor elk interieur

Omdat de Bert Plantagie meubels door jou zijn samengesteld zal je voor elk interieur een geschikt Bert Plantagie meubelstuk kunnen vinden. Als je nog twijfelt over dit Nederlandse merk, dan bezoek je een winkel om de Bert Plantagie meubels zelf te bekijken. De medewerkers zullen je uitgebreid vertellen over de vele mogelijkheden die je hebt als je een meubelstuk aanwijst. Met de meubels van Bert Plantagie kun jij ook een schitterende woon- en/of eetkamer samenstellen, waar je met plezier tijd doorbrengt met familie en vrienden. 

 

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.