Waar vind je een goedkoop verhuisbedrijf Amsterdam?

Als je op zoek bent naar een goedkoop verhuisbedrijf Amsterdam, dan moet je zeker eens op de site van MBI verhuisservice kijken. Zij zijn in de regio Amsterdam het goedkoopste verhuisbedrijf dat je kan vinden. En dat komt met name omdat zij zo professioneel en ervaren zijn, dat zij heel efficiënt te werk gaan. Dit scheelt een hoop tijd en daardoor kosten. Alle medewerkers hebben dezelfde vakkundigheid en flexibiliteit, waardoor zij ervoor zorgen dat je hele verhuizing snel en probleemloos verloopt. En dat is precies hoe je graag wil dat je verhuizing verloopt.

Waarom is dit het goedkoopste verhuisbedrijf in Amsterdam?

Afgezien van de professionaliteit en ervaring van dit verhuisbedrijf in Amsterdam die ervoor zorgen dat de kosten laag blijven zijn er nog een aantal redenen waarom zij de goedkoopste zijn. Zo brengen zij bijvoorbeeld geen voorrijkosten in rekening en berekenen zij ook geen toeslag op het uurtarief van de medewerkers en het gebruik van de verhuiswagen indien je ’s avonds of in het weekend gaat verhuizen. Daarnaast brengen zij geen vervoerskosten in rekening indien je in of rond Amsterdam gaat verhuizen en je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent. Ze komen geheel vrijblijvend bij je thuis langs, zodat je de verhuizing en de wensen uitgebreid kan bespreken. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld, zodat je precies weet wat de verhuizing je gaat kosten.

Kan ik alleen voor de verhuizing bij dit verhuisbedrijf in Amsterdam terecht?

Dit verhuisbedrijf in Amsterdam kan naast het verhuizen ook nog een aantal andere producten en diensten leveren die het verhuizen makkelijker maken. Want naast diverse soorten verhuisdozen en boekendozen, kunnen zij ook inpakpapier en noppenfolie leveren om te zorgen dat kwetsbare spullen niet beschadigen. Voor de grotere spullen en meubels is het mogelijk om gebruik te maken van meubelhoezen en verhuisdekens om beschadigingen te voorkomen. Uiteraard kun je van tevoren al je spullen zelf in verhuisdozen inpakken, maar als je hier hulp bij nodig hebt, dan zijn ze je hierbij graag van dienst.

Inboedel verhuizen
Hulp bij je inboedel verhuizen

Wat kost je verhuizing bij dit verhuisbedrijf in Amsterdam?

Hoeveel een verhuizing kost is natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Op het moment dat je verhuisdozen nodig hebt, dan moet je hiervoor rekenen op € 2,50 per doos. En een gemiddeld huishouden heeft al snel 100 verhuisdozen vol. Ga je van een benedenwoning naar een benedenwoning, dan kun je gebruik maken van een verhuiswagen zonder lift, maar als je van een verdieping komt of naar een verdieping gaat, dan is een verhuiswagen met lift ten zeerste aan te raden. Deze is ongeveer € 90 per uur duurder, maar dat bespaar je weer op manuren, omdat ze zonder lift alle dozen via de trap naar boven of beneden moeten dragen en dat kost tijd. Bovendien is het van de hoeveelheid spullen afhankelijk hoeveel verhuizers er moeten worden ingehuurd. Gemiddeld bedraagt het uurloon van een verhuizer zo rond de € 25 en met minimaal 2 man kan dit aardig oplopen.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.