Tuin opknappen

Als je net bent verhuisd, gaat je eerste aandacht waarschijnlijk niet direct uit naar het opknappen van de tuin. Je wilt er eerst binnen gezellig bij zitten, zeker als je verhuist in het najaar of de winter. Maar als je wat tot rust bent gekomen en de lente is in aantocht, gaat het waarschijnlijk toch wel kriebelen om het buiten eens aan te (laten) pakken. Als je van plan bent om een gezin te starten is het wellicht handig om hier alvast rekening mee te houden: denk aan de veiligheid bij het aanleggen van een vijver en het plaatsen van hekjes. Als je verhuisd bent op een moment dat de kinderen de deur uit zijn of zullen gaan, kun je andere keuzes maken.

tuin
wil jij ook graag de tuin opknappen?

KEUZES VOOR HET OPKNAPPEN VAN DE TUIN:

DE HOVENIER

Je ziet het vaak in nieuwbouwwijken: borden in nieuw aangelegde tuinen met de naam van een hovenier erop. Ideaal als geld geen probleem is. Je bepreekt je wensen met een hovenier, vraagt een offerte aan en zo kun je de tuin van je dromen laten aanleggen zonder dat je er omkijken naar hebt.

DE BOUWMARKT OF HET TUINCENTRUM

Het kan ook simpeler en veel goedkoper. Nadat je een plan hebt gemaakt ga je naar een tuincentrum en koop je daar alles wat je nodig hebt en vervolgens ga je, eventueel met hulp van wat vrienden, aan de slag. Een stuk goedkoper dan de eerste optie.

MARKTPLAATS

Een derde optie is het afstruinen van internet, marktplaats en de weggeefhoeken in jouw buurt. Op deze manier kun je vaak voor een klein prijsje of zelfs gratis aan prima spullen komen om je tuin op te knappen. Het kost wel wat tijd, maar dit is een hele leuke manier om je spullen bij elkaar te krijgen.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.