Stylingtips voor in de slaapkamer

Dat een slaapkamer alleen maar is om te slapen is al jaren geschiedenis. Steeds meer mensen trekken zich erin terug om een film te streamen of een DvD te bekijken. Waarom dan niet van de slaapkamer iets moois maken? Hier wat stylingtips voor in de slaapkamer.

Praktisch en klassiek

Bij het stylen van een slaapkamer mag het de functie niet verliezen. Gelukkig is dat makkelijker geworden door de tijd. Zo valt mij op dat de lichtere tinten helemaal hip zijn en dat het kan omdat veel mensen de slaapkamer middels een rolluik volledig kunnen verduisteren. Vroeger, in de tijd van overgordijnen, was een zo goed als witte slaapkamer niet te doen. Van oudsher was de muur bij het hoofdeinde weer zo bont te maken als iemand wilde, alleen die muur in de slaapkamer mag een ongewone kleur hebben. Deze klassieke stylingtip zal denk ik nooit verdwijnen. Wat wel zo goed als verdwenen is; het hemelbed. Ondertussen is de klamboe aardig ingeburgerd en gewoon geworden. Waarom is een combinatie van die twee, hemelbed en klamboe, nog niet gewoon? Ik denk dat het een vinding zal zijn waar markt voor is; een stijlvolle constructie over het bed met daar overheen een klamboe.

Slaapkamer renoveren

Standaard maar toch apart

Het bed, met een nachtkastje met een schemerlampje erop, de kledingkast met spiegelende deuren; is zo gewoon dat er niets creatiefs van te maken is. Maar vaak is er aan de muur bij het voeteneinde een beeldscherm en daar zijn weer wel mogelijkheden. Onder het beeldscherm een soort van dressoir met daarop ter decoratie dingen die boeiend zijn om naar te kijken. Het kleed de ruimte mooi aan, en gelijk is het die slaapkamer die niemand anders heeft. Naast dat extra kastruimte altijd handig is om spullen erin op te bergen.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.