Stucadoor prijzen

Uw bent misschien wel van plan uw huis te laten stucen of om dit zelf te doen. Hier vindt u allemaal info over goedkopere manieren en prijzen van stucadoors. Zo kunt u zelf beslissen hoe u het wilt aanpakken of misschien wel zelf wilt gaan doen.

Uurtarief van een stucadoor

Het uurloon van een stucadoor is verschillend. Het ligt aan welke werkzaamheden hij kan doen voor u en voor hoelang die al werkzaam is, de ervaring speelt dus ook mee. Gemiddeld ligt het uurloon van een stucadoor tussen de €30 en €45 euro per. Gemiddeld is dit €34 euro per uur. De prijzen zijn inclusief materiaal, loonkosten en inclusief btw.

Een stucadoor die voor zichzelf werkt (zelfstandige zonder personeel) kan meer vragen dan een bedrijf, maar meestal is het net zo duur als dat u een medewerker inhuurt van een bedrijf. Je hoeft namelijk geen vakantiegeld etc. te betalen bij een zzp’er maar vaak scheelt het niet veel. Een zzp’er geeft ook meer flexibiliteit, er zijn vaak meer taken mogelijk dan bij een medewerker en u heeft geen belasttingsrisico’s bij een zzp’er.

stucadoor inhuren
stucadoor inhuren of niet?

Stucadoor prijzen per m2

De prijzen van stucen per m2 is ook heel erg verschillend. Dit ligt aan welke soort materiaal u natuurlijk kiest. Het kan goedkoper maar het kan ook best duur. Neem bijvoorbeeld een betonlook voor in de badkamer, deze is gemiddeld duurder dan alle ander soorten stucen. Hieronder vind u een overzicht met de meest gebruikte manieren van het basis stucen.

Het besparen door zelf te stucen

Natuurlijk is het niet altijd noodzakelijk om een stucadoor in te schakelen. In sommige gevallen kan er zelf ook stucwerk worden aangebracht of worden hersteld. Hiervoor adviseren wij om dit op plekken te doen, welke niet in het zicht zijn.

De basis spullen voor stucen zijn te verkrijgen via de bouwmarkten, voor specialistische stucsoorten is het slim om wel in contact te komen met een stucadoorsbedrijf.

Een alternatief voor stucwerk is het laten uitvoeren van schilderwerk. Dit is ook eenvoudiger om zelf uit te voeren. Toch op zoek naar een schilder in de regio? Het is goed om alle mogelijkheden af te wegen en op basis van budget en wensen, een keuze te maken.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.