Speelgoed voor in de tuin

Op zoek naar zo’n gave Berg trampoline? Deze kan je bij www.jouwtrampoline.nl bestellen. Met een trampoline van Berg maakt je simpel en snel een waar speelparadijs van uw tuin. De trampolines van Berg zijn namelijk gemaakt met duurzaamheid, veiligheid en springcomfort in het vizier. Ze staan niet voor niks gegarandeerd voor jaren speelplezier. Een uitstekende keuze dus waarmee u en uw kinderen veilig en onbezorgd buiten kunnen spelen. Trampoline springen is niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens heel erg gezond.

De geschiedenis achter Berg

Berg Trampoline staat al jaren bekend om zijn leuke en uitdagende buitenspeelgoed. Berg heeft niet voor niks als doelstelling zoveel mogelijk kinderen actief buiten te laten spelen. Je kent Berg waarschijnlijk voornamelijk van hun bekende skelters. Maar ze garanderen bij al hun producten de beste kwaliteit en een hoge product veiligheid. Sinds hun oprichting in 1985 hebben ze veel bekendheid verworven en worden hun producten inmiddels al in meer dan 56 verschillende landen verkocht.

Berg staat garant voor veiligheid en kwaliteit

Misschien twijfelt u of een trampoline wel zo veilig is om te hebben. Berg begrijpt deze zorgen maar al te goed en heeft er een streven van gemaakt de algemene veiligheid en kwaliteit van hun trampolines blijven te verbeteren. Berg beschikt over een geavanceerd test laboratorium waar ze constant hun laatste innovaties uittesten door een professioneel testpanel. Hierdoor is u keuze voor een Berg trampoline niet alleen de beste maar ook nog eens de veiligste.

Berg trampolines: de beste keuze

Berg biedt verschillende trampoline soorten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inground, rechthoekig, sportieve uitvoeringen en natuurlijk normale trampolines. Elk van deze types is op maat gemaakt voor jou budget of tuin wensen. Ieder van deze zijn vooraf grondig uitgetest op stabiliteit, kwaliteit, materialen, verkleuring en goede vering. En tenslotte worden ze ook nog eens uitgebreid uitgetest door een panel van volwassenen en kinderen.

Kortom, waarom voor een Berg trampoline kiezen?

 

  • Veiligheid staat voorop
  • Verschillende types beschikbaar afhankelijk van uw behoeftes
  • Vooraf uitgebreid getest
  • Niet alleen leuk maar ook nog eens gezond
  • Verrassend betaalbaar in diverse klasse
  • Beschikt over een slim ontwerp en duurzame materialen

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.