Sierbeton bij Betongoed

Ben je op zoek naar sierbeton en /of bouwgerelateerde producten van beton? Dan ben je bij Betongoed aan het juiste adres. Hier worden kwalitatief hoogwaardige betonnen producten gemaakt in eigen fabriek en vervolgens verkocht aan zowel particulieren als bedrijven.

Betonnen producten van Betongoed

Bij Betongoed zijn vele verschillende sierbeton producten te koop! Van zonnewijzers en tuindecoratie tot en met mooie betonnen sokkels en sierpalen. Zonnewijzers beginnen steeds populairder te worden! Bij Betongoed worden deze gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waarmee je dankzij de stand van de zon altijd kunt zien hoe laat het is. Een hele toffe extra dimensie in jouw tuin dus! Nog mooier is het als deze op een betonnen sokkel staat. Ook die kun je in ons assortiment terugvinden. Wanneer je een zonnewijzer op de grond zet kan deze in verschillende tuinen namelijk al gauw niet meer opvallen. Door deze beter in beeld te krijgen kun je ‘m plaatsen op een sokkel. Een van beton gemaakte verhoging die je in de tuin zet en jouw pronkstuk beter tot zijn recht komt. Let daarbij op dat de breedte van de sokkel niet beduidend groter is dan het product wat je erop zet. Anders treedt de sokkel namelijk te ver naar voren toe. Daarnaast zijn er bij Betongoed ook allemaal leuke trekkers en vrachtwagens gemaakt van beton te koop. Dus ben jij een echte liefhebber van dit type voertuigen of heb je een zoontje die hier verzot van is? Kijk dan eens rond in ons assortiment tuindecoratie. Ook kun je door middel van onze U- en L elementen hele toffe creaties in de tuin maken om bijvoorbeeld een houtverzameling naast de kachel in op te slaan of om muurtjes en tafels te creëren. Als jij creatief bent en je wilt iets extra’s in de tuin hebben, dan is dit een echte aanrader!

sierbeton
Ben jij ook fan van sierbeton?

Bestel online

Alle producten kun je gemakkelijk online bestellen op Betongoed.nl voor zeer scherpe prijzen. Ondanks deze lage prijzen zijn de producten van ons van uitstekende kwaliteit beton! Deze worden uitvoerig getest op duurzaamheid. Daarnaast maak je bij een aankoop bij Betongoed automatisch ook gebruik van onze topservice: alle bestelde producten zijn snel in huis en correct geleverd. Ook kun je ons altijd bellen voor vrijblijvend advies als je wilt weten welke producten je nodig hebt voor je bouwproject of welke afmetingen je moet hanteren! Bekijk online het assortiment en maak gebruik van de scherpe prijzen.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.