Met schanskorven op maat een perfecte erfafscheiding

Uitgekeken op je houten schutting? Heb je genoeg van de snoeiwerkzaamheden die de brede heg mat zich meebrengt? Ben je op zoek naar een erfafscheiding die privacy biedt, maar weinig onderhoud vergt? Dan is een schanskorf wellicht de oplossing voor jouw probleem. Met zijn robuuste uitstraling, zijn minimale onderhoudseisen en het moderne karakter, weet je zeker dat je iets eigentijds neerzet. Een erfafscheiding die nog jaren mee kan.

De voordelen van een schanskorven erfafscheiding

Een erfafscheiding vergt vaak veel onderhoud. Schanskorven niet, zij kennen een verwachte levensduur van 50 jaar zonder dat je de afscheiding hoeft te schilderen, beitsen of snoeien. Het enige wat zo nu en dan moet gebeuren is het afspuiten van de schanskorf met een hogedrukreiniger. En dat is alleen maar nodig wanneer de schanskorf in de schaduw geplaatst is en er mos vorming optreedt. Daarnaast zijn schanskorven een duurzaam product. De gegalvaniseerde staalmatten zijn sterk en gaan lang mee. Ook kunnen de schanskorven volledig gerecycled worden, mocht je toch uitgekeken raken op deze stalen korven. Een ander voordeel van deze steen/stalen schuttingen is de privacy. Doordat doorkijk niet mogelijk is, wordt je privacy gewaarborgd en kun je je eigen ding doen in je tuin zonder bekeken te worden. Daarnaast laten de schanskorven zich prima lenen tot zelfmontage. Je hoeft dus geen vakman in te huren om deze omheining te laten plaatsen.

schanskorven
Een schanskorf is een perfecte erafscheiding

Op maat voor je gemaakt

Hoewel we net al heel wat voordelen van de schanskorven wisten te noemen, is de belangrijkste toch wel misschien dat de schanskorven op maat zijn te bestellen. Je kunt dus helemaal zelf aangeven hoe hoog je jouw omheining wilt hebben. Daarbij kun je ook zelf kiezen voor het vulmateriaal. Dat kunnen bijvoorbeeld breukstenen zijn van Basalt gesteente of Noors Graniet, maar ook glasbrokken in verschillende kleurtinten zijn geliefd als erfafscheiding. Ook wanneer je naast de erfafscheiding enkele tuinborders wilt plaatsen van schanskorven is dat mogelijk. Doordat ze op maat gemaakt worden, kun je jouw gewenste hoogte eenvoudig aangeven. Ook het plaatsen van deze op maat gemaakte schanskorven is eenvoudig. Zorg in ieder geval voor een stevige ondergrond. Dat gaat het verzakken van de korven tegen. Wanneer je een wat hoger model wilt plaatsen, is het verstandig eerst steigerbuizen in de fundering ter versteviging aan te brengen. Daarna kun je de stalen korven plaatsen en deze gaan vullen met het gewenste materiaal. Het wordt een erfafscheiding waar je trots op kunt zijn.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.