Makelaar kunt u inschakelen voor de koop- én verkoop van uw woning

Bent u van plan een woning te (gaan) kopen of verkopen en woont u in Groningen of in de omgeving van Groningen? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij de makelaar Groningen. De makelaar Groningen weet als geen ander hoe de huizenprijzen zich verhouden in Groningen en omgeving. Een makelaar mag nooit optreden als verkoop- én aankoopmakelaar wanneer het gaat om hetzelfde pand. Maar een makelaar mag u wel helpen met de verkoop van uw huis én tegelijkertijd adviseren bij de aankoop van een ander pand. Maakt u gebruik van de expertise van de makelaar Groningen voor de verkoop van uw pand? Dan kunt u ook gebruik maken van dezelfde expertise voor de aankoop van een nieuwe woning. Zo hoeft u alléén zaken te doen met één makelaarskantoor en weten de makelaars van dat kantoor precies met wie zij te maken hebben. 

Ook voor de huur of verhuur of taxatie van een pand kunt u terecht bij Makelaar Groningen

Zoals al eerder gezegd heeft de makelaar Groningen een uitstekende kennis van de verkoop of aankoop van panden in en om Groningen. Daarnaast zijn zij ook specialist op het gebied van bemiddeling bij de huur of verhuur van panden in en om Groningen. Wilt u ook zorgeloos een pand huren óf verhuren? Maak dan gebruik van de expertise van de verhuur makelaar. Deze weet namelijk precies aan welke regels het huren of verhuren moet voldoen. Bij de makelaar Groningen kunt u ook terecht voor het taxeren van een pand. Wilt u een pand aankopen maar weet u niet of de verkoop prijs bijvoorbeeld reëel is? Dan kunt u een beroep doen op een taxateur. Ook voor de verkoop van uw pand kunt u vooraf het pand laten taxateren.

makelaar voor woning
makelaar voor woning

Wat zijn de voordelen voor u als u een aankoop makelaar inschakelt?

Voor de verkoop van een huis wordt bijna altijd een makelaar ingeschakeld. Maar dat ligt anders bij de aankoop van een huis. Zeker bij de aankoop van een huis kan een aankoopmakelaar u veel werk uit handen nemen. De aankoopmakelaar van de makelaar Groningen gaat actief voor u op zoek naar een geschikt pand. Daarvoor heeft u vooraf samen uitgebreid contact waardoor de aankoopmakelaar precies weet wat uw wensen zijn. Wanneer de aankoop makelaar denkt dat een pand geschikt is voor u, dan kan hij een buurtonderzoek uitvoeren. Bij zo’n onderzoek wordt onder andere gekeken naar het groen in de buurt, maar ook naar winkels en scholen. Zo weet u na zo’n buurtonderzoek precies wat de buurt u te bieden heeft. Wanneer u interesse heeft in het pand, kan de makelaar een bezichtiging plannen waarbij bij zelf ook aanwezig zal zijn om u te ondersteunen.

Zaken die de makelaar voor u regelt

Wanneer u een makelaar inschakelt is dit uw adviseur. De makelaar taxeert het pand, stelt (in samenwerking met u) de juiste prijs vast en  onderhandelt in uw plaats met de koper, huurder, verkoper of verhuurder. De makelaar begeleidt notariële en juridische zaken en stelt aan- en verkoop contracten op. 

Bent u op zoek naar een makelaar Groningen? Benader dan vrijblijvend Namaco voor een kennismakingsgesprek. 

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.