Je eigen bar in huis: zo doe je dat

Met een eigen bar in huis weet je zeker dat je altijd de perfecte plek hebt voor een gezellige tijd met vrienden en familie. Het voordeel is ook dat de drank altijd koud staat en er dus eigenlijk geen extreme voorbereiding nodig is om een feestje of een borrel te organiseren. Alles staat immers al op zijn plek.

Ideale plek

Houd je van gezelligheid en heb je bijvoorbeeld een zolder, garage of kelder in huis die je eigenlijk niet gebruikt? Dat zou de perfecte plek zijn om een bar te bouwen. Bij het bouwen van een bar is het wel handig om van te voren te bedenken in welke stijl je de ruimte wil hebben. Zo kun je kiezen voor een ronde bar in het midden van de ruimte of een rechthoekige bar aan de zijkant. Ook is het belangrijk te bedenken hoe je de rest van de ruimte zou willen opvullen. Vind je het mooi als er een aantal hangtafels en barkrukken staan of heb je liever een grotere dansvloer?Zelf een thuisbar maken in een paar stappen

Buitenbar

Een andere hele leuke optie is een buitenbar. Zo heb je in de zomer al snel het idee dat je lekker op een terrasje zit als je buiten bij je bar zit. Mocht je een overkapping maken, dan kun je de buitenbar ook prima in het najaar en zelfs in de winter gebruiken als je een kacheltje hebt. Een buitenbar geeft een heel andere sfeer dan een bar in huis. Maar één ding blijft hetzelfde en dat is de gezelligheid die een bar met zich meebrengt.

Sfeer

Het hebben van een bar in huis geeft meteen een heel andere sfeer wanneer je mensen ontvangt. Je zult zien dat de gasten zich vrijer voelen en dat ze misschien ook zelf wel eens achter de bar gaan staan om hun barkunsten te tonen aan de rest. En dat zorgt zeker weten voor heel veel gezelligheid!

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.