Heeft u nieuwe boeiboorden nodig?

Gaat u een nieuwbouw woning bouwen? Of zijn uw boeiboorden toe aan vervanging? Kies dan voor een onderhoudsarm materiaal waar u nauwelijks omkijk u naar heeft. Want boeiboorden hebben veel te verduren. Ze houden bijvoorbeeld regen en wind tegen en het beschermt uw woning. Wanneer een houten boeiboord heeft vergt dat veel onderhoud. Door de weersomstandigheden kan het hout gaan verkleuren en rotten. Dus zo nu en dan moet u het bij verven en zorgen dat het hout weer in orde is. Doet u dit niet dan zult u het moeten vervangen. Kies dan voor aluminium boeiboorden hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud.

Aluminium boeiboorden gaan jarenlang mee

Aluminium is een non-ferro metaal. Het materiaal wordt de laatste jaren steeds vaker toegepast. Dit komt door zijn esthetische kwaliteit. Het heeft een zeer licht gewicht en is zelfs drie keer lichter als staal. Vanuit alle materiaaltypes is aluminium het beste die tegen de wisselende weersomstandigheden kan. Het is namelijk water, wind en luchtdicht. Ook zijn aluminium boeiboorden beschikbaar in elke gewenste maat. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en verkleurt ook niet door de jaren heen. Colorcoat HPS200 is een nieuwe generatie product voor dak- en gevelbekleding. Colorcoat HPS200 is samen ontwikkeld met diverse architecten en kleurenexpert om een prachtige nieuwe kleurenreeks te creëren voor spraakmakende ontwerpen. U heeft dus ook na jaren een optimale stijlvolle uitstraling. Door al deze voordelen raden architecten aluminium boeiboorden ook aan.

aluminium boeiboorden
aluminium boeiboorden voor uw huis

Naast aluminium is er ook plastisol boeiboorden

Aluminium boeiboorden hebben veel voordelen maar heeft u ook al ooit gehoord van plastisol boeiboorden? Plastisol is een voorgelakt staalproduct wat bestaat uit 7 opgebouwde coatingsystemen. De basis van plastisol is galvalloy metallisch gecoat staal. Bij de metallische deklaag bestaat het uit 95% zink en 5% aluminium. Ook biedt het een corrosiebescherming. Vervolgens zit er nog een topcoating op die van PVC is. Aangezien plastisol boeiboorden buiten hangen speelt er dus veel wisselende weerstemperaturen af. Hierdoor zou het kunnen roesten maar door de corrosielaag kunnen de knip- en snijranden niet roesten. Daardoor heeft het dus ook een verwachte levensduur van wel 40 jaar lang. Ook is dit materiaal beschikbaar in verschillende maten en is het leverbaar is maar liefst 30 standaardkleuren.

Bent u op zoek naar een dakgroothandel?

Een dakgroothandel zal ervoor zorgen dat de vervanging en plaatsing van uw nieuwe boeiboorden goed zal verlopen. Hierdoor zal uw dak er weer stralend en nieuw uitzien. Mocht u nog niet helemaal zeker weten of u nu gaat kiezen voor aluminium of plastisol boeiboorden. Dan helpt een dakgroothandel u heel graag. Zij zullen u alle voordelen en nadelen vertellen en zullen u aanraden wat het beste is voor uw dak. Ook zullen zij u alle informatie vertellen die u nodig zal hebben voor het onderhoud als dat nodig zal zijn. Ga langs bij uw desbetreffende dakgroothandel of neem vrijblijvend contact op.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.