Heeft al gedacht aan aluminium voor uw gevel?

In de laatste jaren is het toepassen van aluminium in de bouw sterk op komst. Dit komt dankzij de unieke eigenschappen die aluminium tot zijn beschikking heeft. Het is een licht maar sterk materiaal die voor diverse dak of gevel gerelateerde doelstellingen gebruikt kan worden. Het is goed bestand tegen corrosie en tevens is het ook makkelijk recyclebaar. Aluminium is eenvoudig te onderhouden en u hoeft het niet om de paar jaar te verven. Gezien aluminium niet elektrostatisch is trekt het geen vuil aan. Daarom is een regelmatige grondige schoonmaak niet nodig. Deze eigenschappen maakt aluminium ideaal voor de gevelbouw. Pandeigenaren kiezen voor aluminium vanwege zijn functionele en esthetische voordelen. Het is een materiaal die leverbaar is in ieder gewenste maat. 

Bescherm uw pand met aluminium lekdorpels!

Aluminium lekdorpels worden aan een buitenkozijn of bij een dakrand geïnstalleerd. Door lekdorpels te installeren kunt u uw pand veilig houden tegen regenwater. Het afstromende hemelwater wordt vervolgens door de onderliggende aansluiting weggeleid naar buiten. Daarnaast hebben aluminium lekdorpels ook een esthetische waarde, namelijk het afdekken tegen inkijk.

aluminium in pand verwerken
aluminium in pand verwerken

 

Denk ook aan aluminium muurafdekprofielen!

Aluminium muurafdekprofielen kunt u gebruiken om uw dakrand, balkon of muur te verfraaien. Muurafdekprofielen beschermen uw muren aan de bovenzijde tegen invloed van regenwater, ijs, vorst en sneeuw. De verhoogde rand voorkomt afdruipen van regenwater en vuil op de gevel en zorgt dat het netjes afgevoerd word via de afvoer van het dak. Het zorgt voor een waterdichte en blinde bevestiging. Tevens zorgt  een aluminium muurafdekprofiel dat uw pand netjes afgewerkt uitziet. Aluminium muurafdekprofielen zijn de perfecte samenstelling van functionele zetwerk die gecombineerd wordt met een moderne uitstraling. Muurafdekprofielen worden zowel toegepast in bestaande woningen als nieuwbouw als renovatieprojecten. Mocht u unieke op maat gemaakte muurafdekprofielen nodig hebben? Dan kunt u het beste aankloppen bij een metaalbewerkingsbedrijf.

Op zoek naar een expert op metaalbewerking?

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u muurafdekprofielen of lekdorpels kan produceren? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar een metaalbewerkingsbedrijf. Zij kunnen diverse metaal gerelateerde producten op maat voor u maken. Vaak is er binnen zo’n bedrijf ook een vakspecialist aanwezig die met u kan meekijken naar uw pand of woning. Hij kan op basis van uw wensen u adviseren. Ook kunt u hier terecht als u niet weet welke metaalsoort u nodig heeft. Ieder professioneel metaalbewerkingsbedrijf heeft een machinepark in eigen beheer. Hier kunnen ze ook voor u een proefproduct maken. Dit zorgt ervoor dat ze vrijwel altijd een flexibele service voor u kunnen aanbieden.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.