Een moderne loungetuin: zo geef je je tuin een luxe uitstraling

Heb je een huis met een tuin? Dan is het ontzettend leuk om iets moois te maken van je tuin. Hier kun je de hele zomer plezier van hebben! Je kunt je tuin op een heleboel verschillende manieren inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een romantische tuin, een kind- of diervriendelijke tuin, een Oosterse tuin, een Mediterrane tuin of een bloemrijke tuin. Ook de moderne loungetuin wordt vaak gekozen. In deze tuin kun je namelijk even helemaal tot rust komen en afstand nemen van je drukke bestaan. Deze tuin straalt namelijk rust uit, en het is de perfecte plek om te relaxen. Maar hoe creëer je nou een moderne loungetuin met een luxe uitstraling? Dat vertellen we je in deze blog!

Strakke lijnen

Een moderne loungetuin wordt gekenmerkt door strakke lijnen. Deze strakke en moderne uitstraling kun je bijvoorbeeld creëren door je beplanting in vakken te plaatsen, en door strakke tegels te kiezen. Grote tegels passen perfect in een moderne tuin. Als je de border voorziet van dezelfde planten, zorgt dit voor rust en een serene uitstraling. En dat is perfect in een moderne loungetuin!

jacuzzi in de tuin
jacuzzi in de tuin

Moderne materialen

Om de ultieme moderne loungetuin te creëren, is het slim om gebruik te maken van moderne materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keramische grote tegels, of aan natuursteen. Ook kun je gebruikmaken van duurzame materialen, zoals kokoshout of bamboe. Deze materialen gaan lang mee en zijn heel verantwoord.

Jacuzzi

Een jacuzzi is een echte eyecatcher in je moderne loungetuin. Je kunt je jacuzzi helemaal integreren in je tuin, bijvoorbeeld door een ombouw of door er een vlonder omheen te plaatsen. Op deze manier komt je jacuzzi er super luxueus uit te zien. En natuurlijk is een jacuzzi heerlijk om in de te ontspannen. Door het warme water en de massagestralen kom je even helemaal tot rust.

Luxe zitplekken

Als je uit de jacuzzi wil, is het heerlijk om dat ontspannen gevoel nog even vast te houden en plaats te nemen in een luxe loungeset. Zorg dus voor voldoende plekken waar je heerlijk kunt zitten. Niet alleen een loungeset, maar ook een hangmat en schommelstoel mogen niet ontbreken in jouw moderne tuin. Hier kun je even heerlijk in wegdromen! Voorzie de zitplekken van grote, zachte kussens, zodat je hier perfect kunt ontspannen.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.