Een diamond painting eigen foto: een uniek schilderij van een bijzondere gebeurtenis

Heb jij een mooie foto en wil je deze op een unieke manier in je interieur verwerken, dan is een diamond painting eigen foto een ideale manier om dat te doen. In het geval jij één van de weinige hobbyisten bent die nog niet van diamond painting gehoord hebben, dit is een bezigheid waarmee je zelf een schilderij maakt met duizenden steentjes. Er zijn diamond paintings te krijgen met allerlei afbeeldingen en iedere winkel heeft een ander aanbod. Maar als je een diamond painting van je eigen foto laat maken, dan creëer je een uniek en persoonlijk kunstwerk dat in geen enkel interieur zal misstaan.

Zo bestel je een diamond painting eigen foto

Een diamond painting van je eigen foto is erg gemakkelijk te bestellen. Een goede diamond painting webwinkel biedt deze service aan en zal je foto in 2 tot 4 weken omzetten. Jij kiest dan uiteraard je foto en daarna geef je aan hoe groot je het canvas wilt laten maken. Als laatste geef je aan of je ronde- of vierkante steentjes wilt gaan gebruiken en je plaatst je bestelling. Prijzen voor een diamond painting van je eigen foto beginnen al bij €10 en dan krijg je het canvas en alle toebehoren die je nodig hebt om direct te beginnen. Een diamond painting met je eigen foto bestellen doe je op Diamondpaintingwinkel.com!

diamond painting eigen foto
Een diamond painting met een eigen foto

Wat wordt er geleverd?

Als een beginnend diamond painter is het nog niet nodig om in accessoires te investeren. Kom je er achter dat deze hobby jou ook meesleurt, dan is het tijd om je benodigdheden uit te breiden. Als je je diamond painting eigen foto bestelt, dan krijg je er een canvas bij, de steentjes, een pincet, wax of lijm, een pennetje en een schudbakje. Je bent daarmee in staat om direct te beginnen. Het is geen slecht idee om je canvas een nachtje onder je matras of een stapel boeken te leggen, want deze wordt opgerold opgestuurd. Wil je niet wachten, dan pak je een grote snijplank of een groot bord waar je je canvas opplakt om hem recht te houden. Op die manier zet je je diamond painting eigen foto ook gemakkelijk weg en ga je de volgende dag direct weer verder.

Zo maak je een diamond painting

Een laatste voorbereiding die je treft voordat je aan je diamond painting met je eigen foto begint is om de juiste steentjes bij de nummers in de legenda te plakken. Zo zie je gemakkelijker welke kleur correspondeert aan welk nummer. Daarna begin je met plakken en zorg je ervoor dat elk nummer op het canvas het juiste steentje krijgt. Bij sommige diamond paintings plak je met wax en bij andere met lijm. 

Het beste neem je eerst één kleur en vul je deze allemaal in voordat je aan de volgende kleur begint. Voordat je het weet ben je zo geconcentreerd aan je diamond painting eigen foto bezig dat je de tijd vergeet. Deze komt langzaam tot leven en hoe meer steentjes je plakt, hoe beter je ziet wat het resultaat gaat worden. Nadat je één diamond painting hebt voltooid wil je vast niet meer terug.

 

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.