Groenafval in de afvalcontainer via uw hovenier

De online hovenier is een jong en energiek bedrijf dat gevoel heeft voor alle facetten van het tuinvak. Door inzet van de juiste mensen op de juiste plaats weten wij van uw kostbare stuk grond een waardevol bezit te maken. U wilt toch ook kunnen ontspannen, genieten, de natuur beleven of spelen met uw kinderen in uw eigen tuin. De tuin bij uw bedrijf toch het visitekaartje van uw bedrijf. Wij als fulltime tuin-vakmensen kunnen voor u dus veel tuinplezier verwezenlijken inclusief het afvoeren van het groenafval. Houtafval kan namelijk behoorlijk opstapelen. Door een afvalcontainer te huren kun je dit in 1 keer laten afvoeren en recyclen voor een goede prijs.

Ontwerp

Een optimaal begin van een renovatie of compleet nieuwe tuin begint met het ontwerp. Het tuinontwerp begint bij ons met een vrijblijvend eerste gesprek waar op dat moment de tuin en de wensen worden besproken. Er wordt dan gekeken naar bijvoorbeeld het gebruik van de tuin, water, hout, strak, speels, ligging, omgeving en onderhoud. Aansluitend wordt er een basistekening met een tweetal schetsen gemaakt die met u worden doorgenomen. Dan wordt besproken welke materialen, waar en waarom een terras, pergola of boom. Hieruit kan èèn ontwerp worden gekozen, deze zal dan worden uitgewerkt en kan er een offerte gemaakt worden. Het ontwerp kan worden uitgebreid met een beplantingsplan en gedetailleerde tekeningen.

Aanleg

De aanleg van de tuin gebeurt bij ons met veel zorg en is van een hoogwaardige kwaliteit. Door aan alle onderdelen van de aanleg bijvoorbeeld; grondwerk, fundering, kwaliteit van beplanting en tuinwerk etc. veel aandacht te besteden, kunnen wij deze kwaliteit bieden. Door jarenlange ervaring van de hoveniers zijn ze van alle facetten van de aanleg op de hoogte en kunnen ze op de juiste manier uw droomtuin verwezenlijken.

Groen afvalcontainer huren
Een afvalcontainer voor groen afval huren

Onderhoud

Tuin onderhoud kan op verschillende manieren. U kunt bij ons een afspraak maken voor een keer per jaar of elke week maar natuurlijk ook een keer per maand of twee keer per kwartaal. Het onderhoud kunt u heel breed zien, dit kan bestaan uit;

  • Compleet uit onderhoud
  • Grasmaaien
  • hagen snoeien
  • Boomverzorging
  • Onkruidbestrijding
  • Sneeuwruimen
  • Winter/zomer snoei

Wij voeren zelf alle tuinafval af en zorgen voor de juiste machines voor het juiste gebruik. Afval scheiden is erg belangrijk voor een goed recyclingproces. tuinhout, snoei. Doorgaans gebruiken we daarvoor een 3 kuub container. Hierin kan eenvoudig al het tuinafval worden afgevoerd. Voor grotere tuinen kan gebruik worden gemaakt van een 10 kuub open container of een speciale perscontainer.

Bestrating

De bestrating wordt ook door ons uitgevoerd zodat u hiervoor zelf geen stratenmaker hoeft te zoeken, die u dan uw/onze ideeën weer zou moeten uitleggen.  Elk stuk straatwerk vraagt zijn eigen aandacht omtrent soort cunet, steensoort, verband of opsluiting. Bij ons heeft u de ruime keuze uit bestrating.

Bericht auteur: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.